Ana Sayfa » Haberler » Doğalgaz Kısıntısı

Doğalgaz Kısıntısı

 Fotoğraf

SAYIN SANAYİCİMİZ;





BOTAŞ / Kayserigaz tarafından yapılan bildirimde; mevsimsel koşulların etkisinin artması ve yurtdışı arz kaynaklarından sağlanan doğalgaz miktarındaki azalmalar nedeniyle, ülkemizde arz – talep dengesinin sağlanmasında güçlerle karşılaşıldığı belirtilerek, doğalgaz tüketimlerinizin azaltılması istenmiştir.

Sistem dengesinin sağlanabilmesi ve BOTAŞ’dan gelecek müeyyidelere maruz kalınmaması için ilave tedbirlerin alınması zarureti doğmuştur.

Bu çerçevede; 01.02.2022 ( 1 Şubat 2022 Salı ) tarihi, saat 08:00’a kadar; ısıtma ve mutfak tüketimleri hariç doğalgaz kullanılmaması önem arz etmektedir. Bu uygulamaya aykırı hareket edilmesi halinde; BOTAŞ tarafından uygulanacak olan Doğalgaz Kesintisi, Kısıntı Aşım Bedeli ve BOTAŞ nezdinde ortaya çıkabilecek doğrudan ve dolaylı zararların tazmini tarafınıza aynı koşullarda yansıtılacaktır.

Söz konusu doğal gaz kısıntısı ile ilgili olarak gerekli her türlü tedbirin alınması ve sistem dengesinin yeniden sağlanması yönünde sağlayacağınız katkı ve işbirliği için şimdiden teşekkürlerimizi bildiririz.

Bilgilerinizi ve gereğini önemle sunarız.
Saygılarımızla,


Önemli Not: Yukarıda belirtilen tarihten sonra kısıntının devam edip etmeyeceği BOTAŞ tarafından bildirilecektir.



İlgili evrak için tıklayınız>>


03:42, 28.01.2022

Haber Fotoğrafları


Tüm Haberler