Ana Sayfa » Haberler » Mimarsinan OSB Başkanı Oğuzbaş Güven Tazeledi

Mimarsinan OSB Başkanı Oğuzbaş Güven Tazeledi

 Fotoğraf

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda alınan kararla, mevcut Müteşebbis Heyet Başkanımız Mehmet Büyüksimitci ve Başkanımız Abdullah Oğuzbaş güven tazeledi. Toplantıda, başkan vekili, yönetim kurulu üyeleri, denetim kurulu üyeleri ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nda (OSBÜK) bölgemizi temsil edecek olan üyelerde belirlendi.

Yeni oluşan müteşebbis heyetin bölgeye ve Kayseri’ye hayırlı olması temennisinde bulunan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Mimarsinan OSB’de çok kısa zamanda büyük işler yapıldı. Bizden sonra görevi devralan Sayın Abdullah Başkanımızın da çok güzel başarılara imza attığını gördük. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu bölgemiz her yönüyle Türkiye’ye örnek bir OSB haline geldi. Bundan sonrada Sayın Başkanımızın ekibi ile çok güzel çalışmalara imza atacağından en ufak bir şüphemiz yok. Kayseri Sanayi Odası’nın da destekleri ile bölgemizin daha da gelişip kalkınmasına hep birlikte gayret göstereceğiz” diye konuştu.
Toplantının ardından Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Mimarsinan OSB Başkanı Abdullah Oğuzbaş, “Yönetimimizle birlikte bölgemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. OSB’miz kurulduğundan bugüne kadar çok sayıda başkan, yönetim kurulu üyesi ve müteşebbis heyet üyesinin emeği var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle çalışmaya ve OSB’mize büyütmeye devam edeceğiz” dedi.


09:07, 08.05.2018

Haber Fotoğrafları


Tüm Haberler