Ana Sayfa » Haberler » Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı!.

Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı!.

 Fotoğraf

Resmi Gazete'nin 10.08.2016 tarihli ve 29797 sayılı nüshasında yayımlanarak yürürlüğe giren Ar-Ge Reform Paketi ikincil mevzuatıyla getirilen yeni destek ve teşvikler, mali ve vergi uygulamaları ile Ar-Ge ve Tasarım Merkezi hakkında bilgilendirme yapmak üzere 07 Aralık 2016 Çarşamba günü Saat 14:00 da Kayseri Sanayi Odası Konferans Salonunda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof. Dr. Ersan ARSLAN'ın teşrifleri ve Bilim ve Teknoloji Genel Müd

Resmi Gazete'nin 10.08.2016 tarihli ve 29797 sayılı nüshasında yayımlanarak yürürlüğe giren Ar-Ge Reform Paketi ikincil mevzuatıyla getirilen yeni destek ve teşvikler, mali ve vergi uygulamaları ile Ar-Ge ve Tasarım Merkezi hakkında bilgilendirme yapmak üzere  07 Aralık 2016 Çarşamba günü Saat 14:00 da Kayseri Sanayi Odası Konferans  Salonunda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof. Dr. Ersan ARSLAN'ın teşrifleri ve Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç.Dr.İlke Murat AR'ın sunumlarıyla "Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı" yapılacaktır.
Toplantının II. Oturumunda Bakanlık uzmanları, firmalar ile önceden randevulu olarak belirlenmiş bire bir görüşmeler yaparak, soruları cevaplandıracaklar, karşılıklı görüş alış verişinde bulunacaklardır.
Firmaların en geç 06 Aralık 2016  tarihi mesai bitimine kadar http://tbgm.sanayi.gov.tr web sayfasında yer alan "Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Yeterlilik Bilgi Formuénu doldurarak görüşme talebinde bulunması durumunda, Bakanlık Uzmanları randevuların belirlenmesi konusun da firmalar ile iletişime geçeceklerdir.
Sanayicilerimize Önemle Duyrulur. 


12:31, 05.12.2016


Tüm Haberler